Wij organiseren groepsreizen voor iedereen die op wintersport wil

Heb je een beperking, wil je graag op wintersport en houd je van gezelligheid? Dan ben je bij de SWG aan het juiste adres! Ieder jaar gaan wij, met een grote groep, twee keer naar de sneeuw: Één keer naar Italië (Val di Fassa) en één keer naar Oostenrijk (Kaunertal).

Het is heel laagdrempelig om met ons mee te gaan op wintersport en daardoor ontstaat er een hecht groepsgevoel; hier staan onze reizen dan ook om bekend. Naast degene met een lichamelijke beperking is écht iedereen welkom: vrienden, familie, partner, broer of zus. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier geniet en groeit tijdens de wintersport met SWG!

Tijdens deze wintersport maak jij gebruik van ons materiaal en werken we met een ervaren team van begeleiders. Op de piste is er één-op-één begeleiding zodat jij een fantastische zitski ervaring beleeft. Onze reizen bieden uitdaging voor zowel beginnende als ervaren zitskiërs.
Bekijk onze promo

Wat bieden wij op onze vakanties?

1

Materialen in bruikleen

Wij beschikken over aangepast skimateriaal dat we gebruiken tijdens onze reizen. Mocht je een dagje willen skiën, zelf op wintersport gaan, of willen oefenen dan kunt u bij ons aangepast skimateriaal huren.

2

Gezellige reizen

Wij organiseren groepsreizen voor iedereen die op wintersport wil. Mensen met én zonder beperking, van, jong tot oud, alleenstaand, als gezin of met vrienden. Iedereen is welkom om in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer mee te gaan skiën.

3

Actief en gezellig

Op eigen niveau met elkaar skiën en zo actief bezig zijn in de buitenlucht. Iedereen met zijn/haar eigen uitdaging, met grote of kleine stappen. Ieder zijn/haar eigen persoonlijke overwinning. Dit onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de winterzon.

4

Prettige accommodatie

We bieden twee keuzes aan als bestemming. Je kunt kiezen uit:
Italië, de maximale wintersport ervaring voor een minimaal budget.
Oostenrijk, luxe en zeer goed aangepast.

Onze reizen

26 januari t/m 3 februari 2024
Italiaanse alpen

Deze gezellige reis naar Italië organiseren we al vele jaren, en aankomend wintersportseizoen zullen we dat weer gaan doen! We logeren deze week in 3 sterren Hotel Vael in Vigo di Fassa, op 20 minuten rijden van het skigebied.

16 maart t/m 23 maart 2024
Oostenrijkse alpen

Pak je koffer maar vast in, aankomend winterseizoen organiseren wij weer een oergezellige reis naar Oostenrijk. We zullen verblijven in Hotel Weisseespitze te Feichten, in het zuiden van Tirol.

Wilt u ons ook steunen? Dat kan!

Word donateur

Agenda

Week Italië

26 januari t/m 3 februari 2024
Meer informatie

Week Oostenrijk

16 t/m 23 maart 2024
Meer informatie

Nieuwsoverzicht

9/3/2023

Achter de schermen

De reizen naar Oostenrijk en Italië zijn alweer even achter de rug.

Lees verder
7/3/2023

Een zeer geslaagde reis naar Oostenrijk

Na Italië was het in maart weer tijd om naar Oostenrijk te gaan.

Lees verder
11/1/2023

Italië 2023 zit erop!

Na 2 jaar was het eindelijk zover!

Lees verder